Hluboce věřím, že nastal čas, abychom se vrátili do své síly a vzali si zpět naše potěšení

Život je posvátný.

Naše těla v sobě nesou životní sílu.

Cítit radost je naše právo.

 

Od začátku časů jsme my lidé používali naši životní energii - naši životní sílu - k uzdravení, tvorbě, péči a revitalizaci. Dokud nám nebyla představena ostuda. Svou sílu si můžete vzít zpět tím nejúžasnějším  způsobem - propojit se se svým tělem a svým potěšením. Jmenuji se Helena a pomáhám ženám a mužům prospívat v lásce, životě a vztazích.

Jak vám mohu pomoci

 

Cítím se neskutečně vděčná za neustálou inspiraci, kterou denodenně zažívám se svými klienty - ženy i muži - leadry a vizionáři, se kterými pracuji prostřednictvím své koučovací a pedagogické praxe. Ať už jsou svobodní nebo mají rodinu, jsem pohnuta jejich zranitelností a odvahou k vnitřní práci a přijetí a vyléčení traumat, studu, strachů a bolesti z jejich minulosti. Vždy jsem dojata, když mohu být svědkem jejich přeměny na zářící, orgasmické a radostné bytosti.

Používám více než 25 různých technik osobního rozvoje, které jsem vyvinula nebo se naučila během své osobní cesty. Můj přístup je vědecký, ale zároveň využívám hluboké moudrosti našich předků, kvantovou fyziku, šamanské umění, léčení zvukem, metody epigenetiky, dechová cvičení, práci s energetickým polem a také moji intuici.

Koučing 1 na 1

Jako certifikovaná koučka v lásce a vztazích podporuji muže a ženy v procesu nalezení cesty zpět sám k sobě, ke své podstatě, svému poslání, své síle a radosti.

Staň se mým klientem

Přednášky

Přednášela jsem na pódiích po celém světě o vědomé, posvátné tvorbě a naší vnitřní síle. Pro přednáškovou činnost mne můžete kontaktovat zde.

Kontakt pro přednášky

Online programy

Jako učitelka vědomého přístupu k životu jsem vytvořila program pro ženy i pro muže. Jsou koncipovány tak, abyste se mohly o vědomé a posvátné životní síle dozvědět z Vašeho domova. 

Online kurzy Posvátná žena a Milenec bez hranic

Můj příběh 

Jako topmodelka jsem byla oceňována světoznámými fotografy, šéfredaktory módních časopisů a agentů za svou krásu a chytrost. Ale nebylo ráno, kdy jsem se probudila a cítila se krásně nebo chytře. Cestovala jsem světem a snažila se prokázat svou hodnotu prostřednictvím stránek vyhledávaných časopisů o módě a životním stylu, zatímco jsem bojovala s bulimií a žila s všudypřítomným pocitem, že nejsem dost dobrá.

Každé ráno jsem se probouzela s pocitem prázdnoty, studu a nejistoty z toho, jak vypadám. Neznala jsem svoji vlastní hodnotu nebo své hranice.

O mně 

Jako certifikovaná koučka lásky a vztahů v Tantrickém institutu integrované vědomé síly podporuji vaši cestu zpět k tomu, kým opravdu jste - živé, radostné bytosti. Jako zdravotnický pedagog Hippocrates Health Institute vám mohu pomoci při změně životního stylu, abyste mohli prosperovat ve všech aspektech svého života. Mé zázemí je také v sociální a kulturní antropologii Západočeské univerzity. Během posledních sedmi let jsem se naučila Masáž posvátného pánevního dna pro ženy i muže a ponořila jsem se hluboko do starodávných znalostí Tantry, Quadushky, Tao a Lemurie. Pracuji také s některými praktikami Neo Tantry.
 
O Mně
Přidej se

Instagram          Facebook

Kde mě můžeš vidět